Services 

Schrijfwerk: ik ben freelance journalist en tekstschrijver, onder andere werkzaam voor AutoWeek. Ik zie het als een uitdaging om teksten boeiend en leesbaar te maken ongeacht het onderwerp. Voor het bedenken en schrijven van wervende teksten voor mailings, advertorials en persberichten bent u bij AJC Publications op het juiste adres. Als freelancer kan ik mijn tijd flexibel indelen, waardoor ik teksten snel af kan leveren mocht dat wenselijk zijn.

Vertaalwerk: vertalen, dat kan iedereen. Maar de kneep zit hem er nu juist daarin om teksten (met name artikelen) niet letterlijk te gaan vertalen, maar de kern van de zaak in een goedlopend Nederlandstalig verhaal weer te geven. Woordgrappen en dergelijk moet je niet willen vertalen, maar vervangen door andere in de Nederlandse taal. Vertalen doe ik snel en nauwkeurig, tegen een interessant tarief.

Redigeerwerk: niets is zo pijnlijk als taalfouten in de correspondentie richting uw klant. Voorkom dit en laat uw tekst door mij nakijken. Ik ben afgestudeerd Neerlandicus en ben zodoende goed thuis in de controle van teksten. Dit werk kan ik eventueel ook op locatie voor u verrichten.

Enkele voorbeelden van het werk van AJC Publications kunt u hieronder vinden:

Duo-test: De nieuwe Ford Mondeo en Volkswagen Passat;
Milieu hot issue in auto-industrie;
Koreaanse klasse;
Rij-impressie Saab 9-3;

Ook is het curriculum vitae te downloaden, deze is hier te vinden.

© Copyright AJC Publications B.V. Alle Rechten Voorbehouden.
Alle informatie op deze website blijft eigendom van AJC Publications B.V.

Terug naar boven ^